Jette Ruby Flejsborg

Kunsthåndværk med historie og budskab

- Jeg kan lide, at ting har en historie. At et materiale, som hár været brugt én gang, kan genbruges og redesignes til en helt ny funktion og værdi.
 
Ordene kommer fra kunsthåndværker Jette Ruby Flejsborg. I hendes hænder bliver blandt andet brugte, beskidte traktorslanger, bil- og cykelslanger forvandlet til feminine og stilsikre tasker og smykker.
 
Jette Ruby Flejsborg laver først og fremmest accessories. F.eks. designer hun også lækre og luftige silketørklæder.
 
- Personligt og stilsikkert tilbehør til den bevidste kvinde i alle aldre, som også gerne vil tage hensyn til vores miljø og sende et budskab.
 
Kontrasten mellem fin og rå
Jette Ruby Flejsborg har altid været fascineret af kontrasten mellem fin og rå. Derfor sætter hun de rå gummitasker og smykker sammen med fine silketørklæder, som hun filter af silkeciffon og uld eller syer af brugte, danske silketørklæder, som dermed også bærer på en historie.
 
Løbende proces med ny inspiration
- Jeg støder tit på spændende materialer, eventuelt genanvendelige. De inspirerer mig til at frembringe noget helt nyt og redesigne, så materialerne får en ny funktion og værdi som kunsthåndværk, samtidig med at de bærer på en historie.
 

Kontaktinformation:

in2art
Jette Ruby Flejsborg
Østerlunden 14, Saksild
8300 Odder
 
Telefon: 29 42 88 51

Accessories