10 års jubilæum

I 2016 var det 10 år siden, at de hvide parasoller for første gang blev slået op på Banegårdspladsen i Odder i forbindelse med dette særlige kunsthåndværkermarked i byen.

En årlig og velbesøgt begivenhed
Mange tusinde mennesker har  gennem årene besøgt markedet, som altid finder sted 2. lørdag i august. De mange gæster og det gode samarbejde med Café Pakhuset samt vores efterhånden faste musiker, den unge guitarist Jacob Rågård, har været med til at gøre markedet til en god årlig begivenhed.

Kunsthåndværk på højt niveau
Markedets succes gennem årene skyldes selvfølgelig i særlig grad de dygtige kunstnere, både lokale og gæstekunstnere, som gennem årene har slået deres boder op, så de kunne vise og sælge deres arbejder. Der er tale om kunsthåndværk på højt niveau. Ikke mindst den kvalitet har gjort kunsthåndværkermarkedet i Odder til noget særligt, som man også kommer udenbys fra for at opleve.

Mange forskellige kunstnere
Det er glaskunstneren Dorthe Bent og keramiker Birthe Rågård, som gennem årene har fået markedet op at stå. Ud over de mere eller mindre faste lokale kunsthåndværkere har de hver år også inviteret en række forskellige gæstekunstnere. Interessen har været stor og hvert år er resultatet blevet et marked med mange forskellige slags kunsthåndværk.

God lokal opbakning
I alle årene har der også været en fin opbakning fra Visit Odder, som har været med til at informere om Kunsthåndværkermarkedet. Og Odder Produktionskole har lavet plakat og folder.

Arrangørerne, kunstnerne, cafeen og musikken var glade for at fejre 10 års jubilæet med de mange gæster, som valgte at komme forbi markedet lørdag den 13. august 2016 kl. 10.00 – 16.00.

 

Særligt jubilæumstilbud


I anledning af Kunsthåndværkermarkedets 10 års jubilæum solgte hver kunstner på markedet 10 arbejder til en meget reduceret pris.

Prisen var blot 200 kr. pr. stk.
for disse kunsthåndværk. Normalprisen ville være væsentligt højere. Her nederst kan du se et lille udpluk af de ting, det drejede sig om.

Mange mødte op og gjorde en god handel.